Ny dato for Ungjæger arrangement

Kære Ungjægere

Eftersom Herning Jagtcenter har lukket lørdag d. 28. april og mange mennesker skal til konfirmation i disse dage er vi nødsaget til, at rykke vores første arrangement frem til torsdag d. 26. april. Vi beklager meget!
Vi håber dog alligevel at folk møder talstærkt op! Som sagt tidligere, så vil Herning Jagtforening sponsere patroner til alle, samt stå klar med instruktører. Vi forventer en super hyggelig dag, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende, så tag jeres kammerat under armen og mød op. Vi mødes kl 17:00 på Herning Jagtcenter ude i Ørre, så kan vi lige få sagt hej og derefter gå i gang med skydningen

NB! Der vil blive lavet en begivenhed på Facebook-siden ”Herning Jagtforening”, hvor kan man tilmelde sig. Er man ikke på Facebook så modtager Peter Wittrup gerne tilmeldinger over SMS på nr. 22 22 11 14. Derudover vil vi opfordre alle til at gå ind og ”Synes godt om” denne side, da der løbende vil komme informationer både om Team Ungjæger, men også generel information om Herning Jagtforening.

Lokal forårsmarkprøve

Lokal forårsmarkprøve lørdag d 3/3 2018. Mødetid kl. 8.00 hvor der kan købes kaffe og rundstykker.

Der indbydes til forårsmarkprøve i Herning jagtforening for Kontinentale og Engelske hunde og der kan stilles i Unghunde klasse, Åben Klasse og Vinderklasse.

Tilmelding til Jan Nielsen senest d 1/3 2018 på mail aulumboens@hotmail.com  eller mobil 61669723

Pris 200 kr . der serveres suppe efter prøven

Bålhytte

Foreningen har købt en stor bålhytte som vil blive opstillet i foråret.

Det er meningen at vore medlemmer skal have mulighed for at komme i ly for regnen når de træner hund, og så vil der også være mulighed for at grille, eller nyde en forfriskning i tørvejr.

Er der en strandjæger gemt i dig?

Er du nyjæger, eller har du bare lyst til at se, om strandjagt er noget for dig, så mød op på Stauning havn torsdag den 25. august kl. 18.00.

Den aften vil vi, ligesom vi gjorde sidste år, gennemgå indholdet i Herning Jagtforenings to pramme og snakke om, hvordan man kan hente gode oplevelser og ænder med hjem fra Ringkøbing Fjord.
Prammene er jo til fri afbenyttelse for dig, som er medlem af Herning jagtforening, så lad ikke denne jagtmulighed være uprøvet.

Lige som sidste år, vil vi afslutte med noget på grillen og nyde en kold.
Tilmelding skal ske til Calle på Mobil nr: 29289777

 

Vel mødt!

Jagthornsblæsning på Gilmosegård

NYHED JAGTHORN NYHED JAGTHORN NYHED JAGTHORN NYHED JAGTHORN

Kunne du tænke dig at spille jagthorn ???
Måske har du slet ikke tænkt på det som en mulighed, men nu får du altså chancen for at prøve.

FOF og Herning Jagtforening tilbyder alle et lille “introkursus” over fire torsdage. Første gang er torsdag den 15. september kl 18.00, og det foregår på Gildmosegård. Prisen for de fire gange (4 lektioner) er 242 kr., og du kan læse mere og tilmelde dig på FOF´s hjemmeside.

Samme aften, men fra kl. 19.00 – 20.40 starter et kursus for lidt mere øvede eller de, som bare trænger til at få formen eller jagthornet støvet af. Dette kursus er også over fire torsdage, men med 2 lektioner pr. gang. Prisen for dette kursus er 354 kr. Også her kan du læse mere og tilmelde dig på FOF´s hjemmeside.

Underviser er Vagn Kristensen. Mobil: 22245870

Grib chancen. Det er sjovt med noget trut, og der er garanti for en jagthistorie eller to og nogle hyggelige timer sammen.

Hilsen Calle.