Engelsk Setter fra Herning leverer flot resultat

Engelsk Setter fra Herning, laver hattrick på FCI markprøve i Kroatien.
For første gang nogensinde præmieres en dansk ejet engelsk stående jagthund med 1. Excelance med CAC og CACIT på en FCI prøve. (FCI er en sammenslutning af Internationale Kennel Klubber)
Engelsk Setter Senja’s Zeibas med ejer og fører Jan Andreasen Herning, deltog i Middelhavs CUP og VM i Kroatien. I cuppen deltog ikke mindre end 24 nationer som hver dag kunne stille med op til 8 hunde.
Den første dag var Senja’s Zeibas på hold D og fik katalog nr. 16 hvilket betød at han skulle afprøves i 8. slip som var lige før middag og temperaturen var over 25 grader.
På en meget stor brakmark imponerede han de tre dommere med et fremragende søg og satte den Italienske makker af som anden violin, Zeibas opnår stand, på ordre fra føreren går han frem og letter en stor flok agerhøns, hvorefter han respekterede de mange flygtende fugle. Inden for få minutter gentog Senja’s Zeibas denne overlegende fugle behandling to gange, for to forskellige fasan haner. En præstation som ikke er set før i de 25 år som prøverne er blevet afholdt.
Dansk Kennel Klub blev repræsenteret af følgende hunde som blev præmieret med: Engelsk Setter Senja’s Zeibas ved Jan Andreasen Herning, 1. Excelance med CAC og CACIT Engelsk Setter Tobølbjergs Columbine ved Allan Nissen Tinglev, Tres bon Engelsk Setter Bob ved Harris Jensen Faaborg, 2 x Tres bon Pointer Fugledes Opal ved Allan Nissen Tinglev, Tres bon
I Middelhavs CUP for de engelsk hunde fik det danske hold sølvmedalje og Jan Andreasen fik sølvmedalje individuelt.
Korthåret Hønsehund Pettermann’s Jolly ved Erik Pettermamm Holsted, Excelence Korthåret Hønsehund Pettermann’s Liva ved Poul Knudsen Præstø, Tres bon Breton PVN’s Darvin ved Poul Valdemar Nielsen Aabenraa, Tres bon Breton Fønevig’s Da Vinci ved Poul Valdemar Nielsen Aabenraa
I Middelhavs CUP for de kontinentale hunde vandt det danske hold bronzemedalje og Erik Petermann fik bronzemedalje individuelt.
Samlet set blev det, det bedste resultat Dansk Kennel Klub nogensinde har opnået ved disse mesterskab.

Setter

Herning Jagtforening ønsker Jan tillykke med det flotte